Juuston tuotantoon tarkoitettu meijeriDifferent
10T
Juuston tuotantoon tarkoitettu meijeri
Different
10T
Valmistusvuosi
2005
Kunto
Käytetty
Sijainti
Odžak 

Näytä kuvat
Näytä kartta
Konetiedot
- Koneen kuvaus:
- Juuston tuotantoon tarkoitettu meijeri
- Valmistaja:
- Different
- Malli:
- 10T
- Valmistusvuosi:
- 2005
- Kunto:
- lähes uudenveroinen (käytetty)
Hinta ja sijainti
- Sijainti:
- Titova b.b., 76290 Odzak, Bosna i Hercegovina

Soita
Tarjouksen tiedot
- Listaustunnus:
- A7991195
- Päivitetty viimeksi:
- 16.12.2024
Kuvaus
JUUSTOLAITOS KOVIEN JA PUOLIKOVIEN JUUSTOJEN TUOTANTOON SEKÄ TUOREJUUSTON TUOTANTOON LEIPOMOTEOLLISUUTEEN
Tarjoamme täydellisen juustolaitoksen maidon jalostamiseen korkealaatuisiksi koviksi ja puolikoviksi juustoiksi (esim. Grana Padano–Italia) sekä tuorejuuston valmistukseen leipomoteollisuutta varten. Laitos rakennettiin vuonna 2005, ja se on varustettu moderneilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla laitteilla juustonvalmistukseen. Kokonaisuuteen kuuluu oma lämmitysjärjestelmä, tuotteenvalvontalaboratorio, toimistotilat sekä varaosavarasto tehtaan yhteydessä.
Tuotantokapasiteetti: 1 erä 5 000 litraa maitoa voidaan käsitellä 3–4 tunnissa. Yhden 8 tunnin työvuoron aikana voidaan käsitellä 10 000 litraa maitoa, työntekijöitä tarvitaan 4 hlöä.
Valmis tuotanto kuukausitasolla:
- Puolikovien ja kovien juustojen tuotanto…enintään 30 t/kk
- Raejuusto…enintään 10 t/kk
- Tuorejuusto…enintään 10 t/kk
Laitoksen tilan kuvaus…katso oheinen pohjapiirros:
Maidon vastaanotto, tuotanto, kuivatus, pakkaus, suolakylpy, kypsytys... Kypsytyshuone puisilla hyllyillä, varustettu säädettävällä kosteudella ja lämpötilalla. Lisäksi biopuhdistin jätevedelle.
Laitteiden vaatima pinta-ala: 500 m², korkeus n. 5 m.
Kattilahuone 130 m², 2 kattilaa: kaasukäyttöinen ja öljypoltin. Kylmähuone n. 50 m², korkeus 6 m, lämpötila 2–8 °C. Sähkötehontarve: 50-60 kW.
Teknologisten laitteiden luettelo:
1. Maidonkulutusmittari ilmalukolla
Kjdpfjix N R Njx Agzend
2. Raakamaidon varastosäiliö
3. Maidonterminointi-/levypastörointilaite
4. Separointilaite maidon sentrifugoituun puhdistukseen ja standardointiin
5. Kerman vastaanottosäiliö
6. Käymissäiliöt puhtaan juustokulttuurin valmistukseen
7. Juustonvalmistuskattila
8. Pastöroidun maidon varastosäiliö
9. Heran varastosäiliö
10. Ennakkopuristin juustolle
11. Työpöytä juustomassan muottiin täyttämistä varten
12. Pneumaattiset juustonpuristimet
13. CIP-laite pyöröpesuun
14. Suolakylpy
15. Puuhyllyt juuston kypsyttämiseen
16. Liikkuva hoitotaso juuston käsittelyyn ja lajitteluun
17. Kolmeosainen pesuallas/juusto- ja muottipesuri
18. SC-itseimevä pumppu
19. CC-keskipakopumppu
20. Altaat tuorejuuston valmistukseen
21. Pakkauskone
Maidon vastaanotto: 2 kpl, á 10 000 L
Heran varastosäiliö: 1 kpl, 20 000 L
CIP: 3 säiliötä, kukin 1 000 L
Dublikaattorit: 2 x 1 000 L
Pääkattila 5 000 L, manuaalinen parametrien säätö, Alfa Metal – HR
Pastörointilaite: Jedinstvo - HR, 5 000 L/h, noin 20 vuotta vanha
Separointilaite: Alfa Laval - Ruotsi, 5 000 L/h, noin 20 vuotta vanha
Schulenburgin valmistusallasta 2 500 L
Laitoksen käyttöönotto: 2007-2008… tuotanto lopetettu vuonna 2016. Tarvitaan pieni huolto: laitteiston tarkastus ja voitelu. Saatavilla tekninen dokumentaatio.
Huom: Myynti vain koko laitteistopakettina. Kuljetus noin 5-6 x 40 ft konttia.
Lisäkuvia pyynnöstä!
Mainos käännettiin automaattisesti ja käännösvirheet ovat mahdollisia.
Tarjoamme täydellisen juustolaitoksen maidon jalostamiseen korkealaatuisiksi koviksi ja puolikoviksi juustoiksi (esim. Grana Padano–Italia) sekä tuorejuuston valmistukseen leipomoteollisuutta varten. Laitos rakennettiin vuonna 2005, ja se on varustettu moderneilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla laitteilla juustonvalmistukseen. Kokonaisuuteen kuuluu oma lämmitysjärjestelmä, tuotteenvalvontalaboratorio, toimistotilat sekä varaosavarasto tehtaan yhteydessä.
Tuotantokapasiteetti: 1 erä 5 000 litraa maitoa voidaan käsitellä 3–4 tunnissa. Yhden 8 tunnin työvuoron aikana voidaan käsitellä 10 000 litraa maitoa, työntekijöitä tarvitaan 4 hlöä.
Valmis tuotanto kuukausitasolla:
- Puolikovien ja kovien juustojen tuotanto…enintään 30 t/kk
- Raejuusto…enintään 10 t/kk
- Tuorejuusto…enintään 10 t/kk
Laitoksen tilan kuvaus…katso oheinen pohjapiirros:
Maidon vastaanotto, tuotanto, kuivatus, pakkaus, suolakylpy, kypsytys... Kypsytyshuone puisilla hyllyillä, varustettu säädettävällä kosteudella ja lämpötilalla. Lisäksi biopuhdistin jätevedelle.
Laitteiden vaatima pinta-ala: 500 m², korkeus n. 5 m.
Kattilahuone 130 m², 2 kattilaa: kaasukäyttöinen ja öljypoltin. Kylmähuone n. 50 m², korkeus 6 m, lämpötila 2–8 °C. Sähkötehontarve: 50-60 kW.
Teknologisten laitteiden luettelo:
1. Maidonkulutusmittari ilmalukolla
Kjdpfjix N R Njx Agzend
2. Raakamaidon varastosäiliö
3. Maidonterminointi-/levypastörointilaite
4. Separointilaite maidon sentrifugoituun puhdistukseen ja standardointiin
5. Kerman vastaanottosäiliö
6. Käymissäiliöt puhtaan juustokulttuurin valmistukseen
7. Juustonvalmistuskattila
8. Pastöroidun maidon varastosäiliö
9. Heran varastosäiliö
10. Ennakkopuristin juustolle
11. Työpöytä juustomassan muottiin täyttämistä varten
12. Pneumaattiset juustonpuristimet
13. CIP-laite pyöröpesuun
14. Suolakylpy
15. Puuhyllyt juuston kypsyttämiseen
16. Liikkuva hoitotaso juuston käsittelyyn ja lajitteluun
17. Kolmeosainen pesuallas/juusto- ja muottipesuri
18. SC-itseimevä pumppu
19. CC-keskipakopumppu
20. Altaat tuorejuuston valmistukseen
21. Pakkauskone
Maidon vastaanotto: 2 kpl, á 10 000 L
Heran varastosäiliö: 1 kpl, 20 000 L
CIP: 3 säiliötä, kukin 1 000 L
Dublikaattorit: 2 x 1 000 L
Pääkattila 5 000 L, manuaalinen parametrien säätö, Alfa Metal – HR
Pastörointilaite: Jedinstvo - HR, 5 000 L/h, noin 20 vuotta vanha
Separointilaite: Alfa Laval - Ruotsi, 5 000 L/h, noin 20 vuotta vanha
Schulenburgin valmistusallasta 2 500 L
Laitoksen käyttöönotto: 2007-2008… tuotanto lopetettu vuonna 2016. Tarvitaan pieni huolto: laitteiston tarkastus ja voitelu. Saatavilla tekninen dokumentaatio.
Huom: Myynti vain koko laitteistopakettina. Kuljetus noin 5-6 x 40 ft konttia.
Lisäkuvia pyynnöstä!
Mainos käännettiin automaattisesti ja käännösvirheet ovat mahdollisia.
Toimittaja
Huomautus: Rekisteröidy ilmaiseksi tai kirjaudu sisään, saadaksesi kaikki tiedot.
Rekisteröity alkaen:: 2012
Lähetä pyyntö
Puhelin & Faksi
+385 31 8... ilmoitukset
Nämä ilmoitukset voivat myös kiinnostaa sinua.
pieni ilmoitus
Mala Vranjska
1 957 km
Tyhjiökone
MultivacC 500
MultivacC 500
pieni ilmoitus
Jadamwola
1 411 km
Ilapak Carrera Flowpack -pakkauskone
IlapakCarrera 1000 PC
IlapakCarrera 1000 PC
pieni ilmoitus
Gorna Oryahovitsa
2 093 km
Digitaalinen painokone
HP Indigows4500
HP Indigows4500
pieni ilmoitus
Mezőszemere
1 612 km
Doypack täyttö- ja pussituslaite
VolpakS-240-D
VolpakS-240-D
pieni ilmoitus
Przemyśl
1 364 km
Juomien tuotantokone
TETRA PAK TBA-9 200 SLIMFILLING LINE
TETRA PAK TBA-9 200 SLIMFILLING LINE
pieni ilmoitus
Krotoszyn
1 243 km
Kaksinkertainen automaattinen leikkuri
Poly-ClipFCA 160
Poly-ClipFCA 160
pieni ilmoitus
Mala Vranjska
1 957 km
Lihanjalostuskone
MultivacC 400 Vacuum machine
MultivacC 400 Vacuum machine
pieni ilmoitus
Heerhugowaard
1 612 km
Täyttötekniikka
Glass jar filling and closingline
Glass jar filling and closingline
pieni ilmoitus
Mezőszemere
1 612 km
Hedelmäkuorimaveitsi kiiville, mangolle, omenalle jne..jne.
ABLOP30K
ABLOP30K
pieni ilmoitus
Thisted
1 106 km
Trepko kupit arkistointi kone
Trepko106 K.S. (P)
Trepko106 K.S. (P)
Ilmoituksesi on poistettu onnistuneesti
Tapahtui virhe


































































































































