Keksin käärimis- ja leikkausjärjestelmäGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Keksin käärimis- ja leikkausjärjestelmä
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Valmistusvuosi
2017
Kunto
Käytetty
Sijainti
Mainhausen 

Näytä kuvat
Näytä kartta
Konetiedot
- Koneen kuvaus:
- Keksin käärimis- ja leikkausjärjestelmä
- Valmistaja:
- Gorreri
- Valmistusvuosi:
- 2017
- Kunto:
- käytetty
Hinta ja sijainti
- Sijainti:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Soita
Tarjouksen tiedot
- Listaustunnus:
- A20013820
- Päivitetty viimeksi:
- 17.09.2025
Kuvaus
GORRERI – Täysin automaattinen keksipohja- & Swiss Roll -tuotantolinja – 500 kg/h
Csdexc E D Repfx Acwerh
Tuotteet & kapasiteetit:
- Pienet kerroskakut – 14 000 kpl/h – 38×80×K25 mm
- Minirullat – 9 600 kpl/h – Ø30+35×80 mm
- Swiss Roll -leivokset – 2 000 kpl/h – Ø65+35×70×160 mm
Sisältävät koneet & moduulit:
- Yhdistetty esisekoittaja- & turbosekoitinyksikkö (GMG500)
- Vesijäähdytin putkituksella
- Taikinan pursotin keksirullille (ERG600)
- Tunneliuuni, säännöllinen kiertoilma, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 vyöhykettä)
- Jäähdytyskuljetin teräsverkolla (NRG600 – 24 m)
- Työskentelykuljetin keksipohjille (BLPG600 – 16 m)
- Kiihdytyskuljetin (NAG600)
- Pituusleikkuri (TLG600)
- Sokeriliemen annostelija (DIBG600)
- Hillopumppu (PMG600)
- Hillon pursotin (EMG600)
- Kreemin annostelija (ECG600)
- Kerroskakkujen limitysyksikkö (GVG600)
- Giljotiinileikkuri (TGVG600 – kaksoisvärisevä terä)
- Rullausyksikkö minirullille (AMRG04 – 4 rataa)
- Rullausyksikkö Swiss Roll -tuotteille (ASRG02 – 2 rataa)
- 180° kaarikuljetin
- Sähkökeskus ohjauspaneelilla
- Suklaakuorrutus & jäähdytys:
- 1000 kg suklaasäiliö sekoittimella, pumpulla, lämmityksellä ja suodattimella
- Suklaakuorrutuskone (ENROBMATIC600)
- Jäähdytystunneli (THERMOMATIC600 – 20 m, täysin eristetty, Frascold-kompressori)
Liitännät & ehdot:
- Sähkö: 220V 1-vaihe + 380V 3-vaihe / 50Hz
- Paineilma: 6 bar, kuiva & öljytön
- Ympäristö: +5°C – +32°C, 30–70 % RH, max. 2000 m merenpinnan yläpuolella.
Mainos käännettiin automaattisesti ja käännösvirheet ovat mahdollisia.
Csdexc E D Repfx Acwerh
Tuotteet & kapasiteetit:
- Pienet kerroskakut – 14 000 kpl/h – 38×80×K25 mm
- Minirullat – 9 600 kpl/h – Ø30+35×80 mm
- Swiss Roll -leivokset – 2 000 kpl/h – Ø65+35×70×160 mm
Sisältävät koneet & moduulit:
- Yhdistetty esisekoittaja- & turbosekoitinyksikkö (GMG500)
- Vesijäähdytin putkituksella
- Taikinan pursotin keksirullille (ERG600)
- Tunneliuuni, säännöllinen kiertoilma, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 vyöhykettä)
- Jäähdytyskuljetin teräsverkolla (NRG600 – 24 m)
- Työskentelykuljetin keksipohjille (BLPG600 – 16 m)
- Kiihdytyskuljetin (NAG600)
- Pituusleikkuri (TLG600)
- Sokeriliemen annostelija (DIBG600)
- Hillopumppu (PMG600)
- Hillon pursotin (EMG600)
- Kreemin annostelija (ECG600)
- Kerroskakkujen limitysyksikkö (GVG600)
- Giljotiinileikkuri (TGVG600 – kaksoisvärisevä terä)
- Rullausyksikkö minirullille (AMRG04 – 4 rataa)
- Rullausyksikkö Swiss Roll -tuotteille (ASRG02 – 2 rataa)
- 180° kaarikuljetin
- Sähkökeskus ohjauspaneelilla
- Suklaakuorrutus & jäähdytys:
- 1000 kg suklaasäiliö sekoittimella, pumpulla, lämmityksellä ja suodattimella
- Suklaakuorrutuskone (ENROBMATIC600)
- Jäähdytystunneli (THERMOMATIC600 – 20 m, täysin eristetty, Frascold-kompressori)
Liitännät & ehdot:
- Sähkö: 220V 1-vaihe + 380V 3-vaihe / 50Hz
- Paineilma: 6 bar, kuiva & öljytön
- Ympäristö: +5°C – +32°C, 30–70 % RH, max. 2000 m merenpinnan yläpuolella.
Mainos käännettiin automaattisesti ja käännösvirheet ovat mahdollisia.
Toimittaja
Huomautus: Rekisteröidy ilmaiseksi tai kirjaudu sisään, saadaksesi kaikki tiedot.
Rekisteröity alkaen:: 2013
Lähetä pyyntö
Puhelin & Faksi
+49 6073 ... ilmoitukset
Ilmoituksesi on poistettu onnistuneesti
Tapahtui virhe