Täydellinen pullotuslinja
Täydellinen pullotuslinja
Kunto
Käytetty
Sijainti
Fumane (Verona) 

Näytä kuvat
Näytä kartta
Konetiedot
- Koneen kuvaus:
- Täydellinen pullotuslinja
- Kunto:
- käytetty
Hinta ja sijainti
- Myyjän sijainti:
- Via Incisa 1, 37022 Fumane (Verona), Italia

Soita
Tarjouksen tiedot
- Listaustunnus:
- A19601596
- Viitenumero:
- LC560
- Päivitetty viimeksi:
- 18.07.2025
Kuvaus
Käytetty maitotuotteiden käsittelylinja, kapasiteetti 2000 l/h
Maidon vastaanotto ja esivarastointi
Käytetty maitotuotteiden käsittelylinja 2000 l/h alkaa maidon vastaanottoyksiköllä, johon kuuluu kaksi Lactofreeze-säiliötä ja vastaanottopumppu. Raakamaito ohjataan säiliöihin, joissa se jäähtyy tehokkaasti. Tämä järjestelmä varmistaa lämmönsäätelyn ennen jatkokäsittelyä sekä minimoi bakteerikuorman mahdollistaen yhtäjaksoisen siirtymän pastörointiin.
Pastörointi ja separointi
Lasdsw Ahg Rspfx Agzoi
Seuraavaksi pastörointivaiheessa käytetään lautaslevylämmönvaihdinta, jossa on viipymäosio ja apulaitteet, kapasiteetti 2 000 litraa tunnissa. Pastörointilaite kuumentaa ja pitää maidon määrätyssä lämpötilassa tautien poistamiseksi. Tämän jälkeen GEA WESTFALIA-separaattori (kapasiteetti 3 000 l/h) erottaa kerman. RANNIE-homogenisaattori (1 000 l/h) pienentää rasvapallot vakaan emulsion ja estää kerman kohoamisen.
Happaneminen ja hyytyminen
Lämmökäsittelyn jälkeen maito etenee fermentointiin. Tässä käytetään 1 000 litran lämpöeristettyä, tuplavaippatankkia, jossa on planeettasekoitin. Näin ylläpidetään tasainen bakteeritoiminta ja lämpötila. Samanaikaisesti 1 000 litran juustonvalmistusastia planeettasekoittimella käynnistää hyytymisprosessin. Molemmat säiliöt varmistavat optimaalisen proteiinirakenteen jogurttia, juustoa ja hapatettuja kermatuotteita varten.
Juuston käsittely ja valut
Hyytymisen jälkeen käsittelylinja jatkuu juuston valmistuksella. Järjestelmään kuuluu 500 litran astia valutussihdillä sekä kaksi juuston valutuspöytää. Näin operaattorit voivat käsitellä suuria rahkamääriä tehokkaasti. Näillä ratkaisuilla heran erotus helpottuu, hygieenisyys säilyy ja osat on helppo puhdistaa, mikä ehkäisee ristikontaminaatiota.
Pakkausratkaisut
Valmiit tuotteet siirretään pakkausvaiheeseen, jossa linjalla on puoliautomaattisia ja automaattisia ratkaisuja. Puoliautomaattinen täyttölaite annostelee pastöroitua maitoa 1 litran pusseihin. Jogurtin kuppitäyttölaite täyttää ja sulkee automaattisesti 75 mm ja 95 mm kuppeja, jopa 1 800 kpl/h. ETICAP (2004) -pyörivä etikettikone kiinnittää etu- ja takaetiketit lieriömäisiin kuppeihin varmistaen oikean kohdistuksen ja tarttuvuuden.
Päiväyskoodaus, lämpötilanhallinta ja loppupakkaus
Videojet 1220 -tulostin (2019) merkitsee tuotteisiin viimeiset käyttöpäivät kuljetinhihnalla. Linjan loppupäässä vakuumipakkauskone pakkaa kerma- ja juusto-osuudet. Lämpöenergiaa tuottaa 115–150 kW kiinteän polttoaineen kattila (2014) kahdella siirtopumpulla. 5 000 litran jäähdytysvesisäiliö (2014) ja jäähdytysyksikkö (2018) varmistavat lämpötilan tasaisuuden koko linjalla.
Mainos käännettiin automaattisesti ja käännösvirheet ovat mahdollisia.
Maidon vastaanotto ja esivarastointi
Käytetty maitotuotteiden käsittelylinja 2000 l/h alkaa maidon vastaanottoyksiköllä, johon kuuluu kaksi Lactofreeze-säiliötä ja vastaanottopumppu. Raakamaito ohjataan säiliöihin, joissa se jäähtyy tehokkaasti. Tämä järjestelmä varmistaa lämmönsäätelyn ennen jatkokäsittelyä sekä minimoi bakteerikuorman mahdollistaen yhtäjaksoisen siirtymän pastörointiin.
Pastörointi ja separointi
Lasdsw Ahg Rspfx Agzoi
Seuraavaksi pastörointivaiheessa käytetään lautaslevylämmönvaihdinta, jossa on viipymäosio ja apulaitteet, kapasiteetti 2 000 litraa tunnissa. Pastörointilaite kuumentaa ja pitää maidon määrätyssä lämpötilassa tautien poistamiseksi. Tämän jälkeen GEA WESTFALIA-separaattori (kapasiteetti 3 000 l/h) erottaa kerman. RANNIE-homogenisaattori (1 000 l/h) pienentää rasvapallot vakaan emulsion ja estää kerman kohoamisen.
Happaneminen ja hyytyminen
Lämmökäsittelyn jälkeen maito etenee fermentointiin. Tässä käytetään 1 000 litran lämpöeristettyä, tuplavaippatankkia, jossa on planeettasekoitin. Näin ylläpidetään tasainen bakteeritoiminta ja lämpötila. Samanaikaisesti 1 000 litran juustonvalmistusastia planeettasekoittimella käynnistää hyytymisprosessin. Molemmat säiliöt varmistavat optimaalisen proteiinirakenteen jogurttia, juustoa ja hapatettuja kermatuotteita varten.
Juuston käsittely ja valut
Hyytymisen jälkeen käsittelylinja jatkuu juuston valmistuksella. Järjestelmään kuuluu 500 litran astia valutussihdillä sekä kaksi juuston valutuspöytää. Näin operaattorit voivat käsitellä suuria rahkamääriä tehokkaasti. Näillä ratkaisuilla heran erotus helpottuu, hygieenisyys säilyy ja osat on helppo puhdistaa, mikä ehkäisee ristikontaminaatiota.
Pakkausratkaisut
Valmiit tuotteet siirretään pakkausvaiheeseen, jossa linjalla on puoliautomaattisia ja automaattisia ratkaisuja. Puoliautomaattinen täyttölaite annostelee pastöroitua maitoa 1 litran pusseihin. Jogurtin kuppitäyttölaite täyttää ja sulkee automaattisesti 75 mm ja 95 mm kuppeja, jopa 1 800 kpl/h. ETICAP (2004) -pyörivä etikettikone kiinnittää etu- ja takaetiketit lieriömäisiin kuppeihin varmistaen oikean kohdistuksen ja tarttuvuuden.
Päiväyskoodaus, lämpötilanhallinta ja loppupakkaus
Videojet 1220 -tulostin (2019) merkitsee tuotteisiin viimeiset käyttöpäivät kuljetinhihnalla. Linjan loppupäässä vakuumipakkauskone pakkaa kerma- ja juusto-osuudet. Lämpöenergiaa tuottaa 115–150 kW kiinteän polttoaineen kattila (2014) kahdella siirtopumpulla. 5 000 litran jäähdytysvesisäiliö (2014) ja jäähdytysyksikkö (2018) varmistavat lämpötilan tasaisuuden koko linjalla.
Mainos käännettiin automaattisesti ja käännösvirheet ovat mahdollisia.
Toimittaja
Huomautus: Rekisteröidy ilmaiseksi tai kirjaudu sisään, saadaksesi kaikki tiedot.
Rekisteröity alkaen:: 2021
Lähetä pyyntö
Puhelin & Faksi
+39 344 0... ilmoitukset
Nämä ilmoitukset voivat myös kiinnostaa sinua.
pieni ilmoitus
Écija
3 442 km
Jäätelön valmistuskone
TECHNOGELFREEZER
TECHNOGELFREEZER
pieni ilmoitus
Freising
1 741 km
Homogenisaattori
GEA Group Aktiengesellschaft
GEA Group Aktiengesellschaft
pieni ilmoitus
Warszawa
1 108 km
Taikinanpyörittäjä
Werner & PfleidererCR59
Werner & PfleidererCR59
pieni ilmoitus
Derby
1 893 km
2010 DFE Meincke, Peerless-sekoitus Peerlessilta, muovaus – DFE Meincke-uuni – ...
DFE Meincke, PeeelessMixing from peerless Forming – DFE Meincke Oven...
DFE Meincke, PeeelessMixing from peerless Forming – DFE Meincke Oven...
pieni ilmoitus
Privalj
2 134 km
Maidon ja maitotuotteiden tuotanto
gea pasterizator
gea pasterizator
pieni ilmoitus
Babenhausen
1 684 km
Leipätehdas
GBTOlympia
GBTOlympia
pieni ilmoitus
Krotoszyn
1 243 km
Kupin täyttö- ja sulkemiskone
Food Dosing Packing MachinesPAK 5.0
Food Dosing Packing MachinesPAK 5.0
pieni ilmoitus
Mezőszemere
1 612 km
Juustosilppuri
GrobaKKR-300/2
GrobaKKR-300/2
pieni ilmoitus
Root
1 980 km
Korkeapaineinen homogenisaattori
NIRO SOAVINS 3110 / 90 HA
NIRO SOAVINS 3110 / 90 HA
pieni ilmoitus
Bury St Edmunds
1 838 km
Tweedy Baker Perkins sekoitin - leipä - leipä
Tweedy Baker Perkins
Tweedy Baker Perkins
Ilmoituksesi on poistettu onnistuneesti
Tapahtui virhe
































































































































































