Finnish
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Suorita liiketoimintaa turvallisesti maailmanlaajuisesti

Monikielinen näyte käytettyjen koneiden ostosopimuksesta


Kysely, tarkastus, osto. Tämä on nopea ja helppo tapa ostaa käytetty kone. Kaikki ei kuitenkaan aina suju yhtä hyvin. Machineseeker on siksi kehittänyt ostajille ja myyjille tarkoitetun ostosopimusmallin. Oikeudelliset riidat voidaan näin välttää etukäteen.

Kätketyt viat, puuttuvat ohjauskaapit tai ohjausyksiköt. Ostosopimuksessa sekä ostaja että myyjä toimivat varman päälle. Mikä parasta, mallisopimus on saatavilla monilla kielillä, ja sitä voidaan käyttää myös kaksikielisenä eli kahdella eri kielellä. Saksalainen ostaja ja puolalainen myyjä voivat nyt käyttää yhtenäistä sopimusta perustana. Liiketoiminta helpottuu siten maailmanlaajuisesti.

Vertrag
Mallisopimus on saatavilla seuraavilla kielillä, ja sitä voidaan yhdistellä halutulla tavalla.:
Lataa sopimusmalli nyt PDF-tiedostona:
Yksikielinen:
Kaksikielinen:

ANNA MEILLE PALAUTETTA!

Machineseeker on kiinnostunut palvelun jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta! Anna meille palautetta sopimusluonnoksesta! Mistä et pidä? Mitä meidän pitäisi lisätä tai muuttaa?
Machineseeker.fi on virallinen sponsori:
PALAUTE
Onnistunut: Suoritettu toimi
Virhe: Toimintaa ei voitu suorittaa